Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Can Yaman’dan Aşk Pozları

Can Yaman’dan Aşk Pozları
538 views
30 Mayıs 2021 - 11:55
Ünlü oyuncu Can Yaman’ın bir süredir aşk yaşadığı ve şubat ayında evlenme teklifi ettiği Diletta Leotta, iş insanı Ryan Friedkin ile dudak dudağa yakalanmıştı. İtalyan basınının geniş bir şekilde yer verdiği olay sonrası, aşıklar dedikodulara nispet yaparcasına tatillerini sürdürüyor

Can Yaman’ın (31),Ocak ayında ünlü spor spikeri Diletta Leotta (29) ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Kısa bir süre içinde sevgilisine evlenme teklifi eden Yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı, “Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can…” yazılı İtalyanca sözleri Roma’da uçurtmuştu.

DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİ

Yaman’la yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen Leotta ile İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma’nın Başkan Yardımcısı Ryan Friedkin’in, geçtiğimiz haftalarda dudak dudağa görüntülendiği bir servis edildi.

Görüntüler sonrası tüm gözler Can Yaman’a çevrilirken, aşıklar Como Gölü’nde tatil yaparken görüntülendi ve ‘Ayrılık yok’ mesajı verdi.

Çift, önceki gün de Capri Adası’ndaydı. Gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkaran ikili, keyifli anlarını da Instagram hesaplarından paylaştı.

Leotta, bu fotoğraflarını ise ‘deniz kokusu’ notuyla yayınladı. Çiftin paylaşımları 1 milyondan fazla beğeni aldı.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !