featured

Boğaç Aksoy: Dualarınıza ihtiyacım var

0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Geçtiğimiz ay lenf kanserine yakalandığını duyuran ünlü oyuncu Boğaç Aksoy, son durumu hakkında bilgi verdi. Aksoy, “İkinci kemoterapi bitti. Bazı günler ağrılar dayanılmaz oluyor ama sonrasında toparlıyorum. Her şey yolunda gidiyor. Dualarınızı hissediyorum” dedi

Son olarak ‘Arka Sokaklar’ dizisinde rol alan Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. 32 yaşındaki oyuncu, sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

“DUALARINIZI HİSSEDİYORUM”

Instagram hesabından sevenlerine seslenen Aksoy, “Uzun süredir evdeydim. Saçları kaybettik. Şapkayla kamufle ediyoruz. Kemoterapiler biraz zor geçiyor. İkinci kemoterapi bitti. Ayın 15’inde üçüncü kemoterapi var. Bazı günler ağrılar dayanılmaz oluyor ama sonrasında toparlıyorum. Her şey yolunda gidiyor. İyileşmeye devam ediyorum. Yürümeye başladım. Attığınız mesajlar harika çok teşekkür ederim. Dualarınızı hissediyorum. Güçlü olmaya devam.” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter