Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Beşiktaş ve Galatasaray da istedi, Eyüpspor, Kazımcan Karataş’ın bonservisini aldı!

Beşiktaş ve Galatasaray da istedi, Eyüpspor, Kazımcan Karataş’ın bonservisini aldı!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
41 views
24 Haziran 2022 - 9:31

Bu sezon Mustafa Denizli yönetimindeki Altay’da sol kanat ve santrfor pozisyonlarından sol beke evrilen; performansıyla Avrupa’dan Manchester United’ın dahi radarına giren Kazımcan Karataş’ın Beşiktaş veya Galatasaray’a transferine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak bu transferde eşine daha önce rastlanmayan türden gelişmeler yaşandı

Küme düşen Altay’ın potansiyelli oyuncusu Kazımcan Karataş, Süper Lig devlerinin gündemindeydi. Henüz 17 yaşında A takım kadrosunda şans bulan ve siyah beyazlı formayı giymeye başlayan Kazımcan, beklenen çıkışı 2021- 2022 sezonunda yaptı.Sezona sol kanat ve santrfor pozisyonlarında başlayan oyuncuyu Mustafa Denizli sol bekte kullanmaya başladı. Kazımcan, bu pozisyondaki performansıyla Avrupa takımlarının da radarına girdi. Hatta Alanyaspor’la oynanan maçta Manchester United Scoutu Kristo Klibardi tarafından izlendi.

Sol bek pozisyonunda defoları bulunan Beşiktaş ve Galatasaray arasında oyuncuyu Transfer etme yarışı özellikle şu 1-2 gün içerisinde epey hız kazandı. Fakat bu transferde daha önce görülmemiş bir gelişme yaşandı.

BONSERVİSİNİ BİR TFF 1. LİG TAKIMI ALDI

Spor Arena’nın edindiği bilgilye göre; Alt ligde mücadele eden Eyüpspor, Kazımcan Karataş transferi için İzmir ekibi Altay ve oyuncuyla direkt temas sağladı. Spor Toto 1. Lig’e düşen Altay’da transferin gözde isimlerinden 19 yaşındaki Kazımcan Karataş, İstanbul ekibi Eyüpspor ile anlaştı.

Ege temsilcisinin altyapısından yetişen genç sol bek için Galatasaray ve Beşiktaş da teklifte bulunurken mutlu sona ulaşan ekip Eyüpspor oldu. Peki bu transfer nasıl gerçekleşti?

 

Beşiktaş ve Galatasaray da istedi, Eyüpspor, Kazımcan Karataşın bonservisini aldı Çok konuşulan imzanın detayı...

 

TESİSLERE GELİP 5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor, Altay’ın genç yıldızı Kazımcan Karataş’ı 5 yıllığına kadrosuna katarak büyük bir transfer başarısına imza attı.

Eflatun sarılı ekip ilk olarak Altay Kulübü yetkilileriyle temasa geçti. Talep edilen bonservis tutarını ödemeyi kabul eden Eyüpspor oyuncu haklarını ele geçirdi.

Dün sabah saatlerinde ise Kazımcan’ı tesislere getiren Eyüpspor, yapılan görüşmenin ardından oyuncuyla da el sıkışıp sözleşme imzaladı.

Devlerin gündemindeki Kazımcan’ın imzası kamuoyunda ve sosyal medyada büyük ses getirdi. Eyüpspor Twitter’da Trending Topic oldu.

GALATASARAY’A KİRALANACAK

Genç sol beki kadrosuna katan Eyüpspor, oyuncuyu 2 yıllığına Galatasaray’a kiralayacak. Yapılan anlaşmaya göre Eyüpspor, Süper Lig’e yükselirse Kazımcan’ı geri alma hakkına sahip olacak.

UĞUR DEMİROK VE İBRAHİM AKDAĞ DA EYÜPSPOR’DA

Öte yandan sezoa şampiyonluk iddiasıyla başlayacak olan Eyüpspor, Süper Lig’de Kayserispor forması giyen Uğur Demirok ve İbrahim Akdağ ile de anlaşma sağladı. Birkaç gün içerisinde bu iki isim resmi olarak açıklanacak.

BEŞİKTAŞ VE G.SARAY DA İSTEMİŞTİ

Altay formasıyla Süper Ligde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Kazımcan Karataş için Belçika ekibi Westerlo, İttifak Holding Konyaspor ve Beşiktaş, İzmir temsilcisine resmi teklifte bulunmuştu.

Görüşmelerde sonuç çıkmayınca Galatasaray devreye girmişti.

Kazımcan, geçen sezon Süper Ligde 22 maçta görev alıp, 1 asist yaptı.

Kazımcan Karataş’ın Altay formasıyla bu sezon Süper Lig’de öne çıkan istatistikleri ve sıralamaları:

⏱ 33 Maç
🅰️ 1 Asist
🥇 6.55 Ofansif 1-1
🥈 3.35 Hava Topu 1-1
🥈 6.71 Araya Girme
🥉 1.14 Rakip Sahada Top Kazanım
🥉 18.14 Defansif Aksiyonlar

 

Beşiktaş ve Galatasaray da istedi, Eyüpspor, Kazımcan Karataşın bonservisini aldı Çok konuşulan imzanın detayı...

 

FUTBOLA ALTAY’DA BAŞLADI

16 Ocak 2003’te İzmir’de dünyaya gelen Kazımcan Karataş, futbola Altay altyapısında başladı.

Altay Spor Okulları’nda yetişen, ardından altyapıya geçen ve siyah-beyazlı ekibin her yaş grubundaki takımlarında forma giyen, U17 ve U19 Milli Takımı’nın değişmez oyuncusu olan Kazımcan Karataş, Aytemiz Alanyaspor ile oynanan maçta Manchester United Scoutu Kristo Klibardi tarafından izlenmişti.

MUSTAFA DENİZLİ ŞANS VERDİ

17 yaşında A takım kadrosunda şans bulan ve siyah beyazlı formayı giymeye başlayan Kazımcan, kendisinden beklenen çıkışı 2021-22 sezonunda yaptı. Mustafa Denizli’nin sol bekte şans verdiği ve devam eden süreçte bu mevkide vazgeçilmez oldu.

Ümit Milli Takım forması giyen Kazımcan, sol bekte ve kanatlarda oynayabiliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !