Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Beşiktaş, Anderson Talisca için nabız yokluyor!

Beşiktaş, Anderson Talisca için nabız yokluyor!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
24 views
02 Aralık 2022 - 11:33
Beşiktaş, Anderson Talisca için nabız yokluyor

Şenol Güneş’in ‘Şartlar uygun olursa neden olmasın’ dediği Brezilyalı yıldız için yönetim harekete geçti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Anderson Talisca konusunda ‘Şartlar uygun olursa neden olmasın’ şeklindeki açıklamalarının ardından yönetime harekete geçti.

Siyah beyazlı kulübün scout ekibi Talisca’nın menajeri ile temasa geçerek fikir alış verişinde bulunacak. Güneş’in isteklerinin yerine getirilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade eden yöneticiler tüm kulüplerin içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle hassas bir çalışma yaptıklarını vurguladılar.

1.5 yıldır S.Arabistan ekibi Al Nassr’da forma giyen Sambacı bu sezon 6 maça çıkarken 6 gol attı. Talisca, Al Nassr’da toplamda ise 39 karşılaşmada 27 gol, 4 asistle 31 gole katkı verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !