Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Aslı Baykal’dan Uğur Dündar’a ”Genel Yayın Yönetmeni Olmak İstedin…”

Aslı Baykal’dan Uğur Dündar’a ”Genel Yayın Yönetmeni Olmak İstedin…”
168 views
28 Haziran 2021 - 13:14

Gazeteci Uğur Dündar Yılmaz Özdil ile polemiğin ardından yeni bir tartışmayla ortaya çıktı.

Gazeteci Uğur Dündar Yılmaz Özdil ile polemiğin ardından yeni bir tartışmayla ortaya çıktı. Gündemdeki Deniz Baykal’a Halk Tv’deki işten çıkarmalar üzerinden eleştiri getiren Uğur Dündar’a Baykal’ın kızı Aslı Baykal , Genel Yayın Yönetmeni Olmak İstedin kabul edilmeyince mi böyle oldu dedi.

Usta gazeteci Uğur Dündar’dan da Deniz Baykal’a ilişkin bir paylaşım geldi.Peker’in iddiasına değinmeyen Dündar, Baykal ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

“Aslı Baykal, 31 Mart seçim zaferinin yaşandığı gece, sabaha kadar çalıştırdığı emekçileri kullanılmış eşya gibi kapı önüne bıraktığında, hem kızı, hem de Deniz Bey, benim gözümde bitmişti. 7 yıl süreyle markalaşmasına büyük katkıda bulunduğum Halk TV’den bu nedenle ayrılmıştım.”

Dündar, paylaşımının devamında ise, “Yanlış anlaşılmasın. Ben Halk TV’den Baykal ailesinin sahipliği döneminde ayrılmıştım. Halk TV’nin yeni sahibinin Baykallarla hiçbir ilgisi yok…” ifadelerini kullandı.

Deniz Baykalîn kızı Aslı Baykal ise Uğur Dündar’ın kendisini engellediğini belirterek şu açıklamayı yaptı.

‘Uğur Dündar hakkımda tweet atmış. Beni engellemiş o yüzden hesabından yazamadım,cevabın şudur:Tazminatlarını vererek işçileri işten çıkarmak bir işveren hakkıdır.The Marmara Otelde yaptığımız görüşmede genel yayın yönetmeni olmak istediniz,reddedince hakkınızı helal etmez oldunuz

Her zaman tek kuruş almadım diyorsunuz, yaptığınız business class uçuş biletlerini kanalımız ödedi; ege bölgesinde de hatırlarsınız, bazı temsilcileriniz vardı.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !