Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

ALTIN ÇAĞ 2023

ALTIN ÇAĞ 2023
Simay Ohara
Simay Ohara( simay.ohara@haberkonseyi.com )
79 views
02 Ocak 2023 - 14:24
 Bilinç boyutumuz 2023 portalına geçiş yaparken sistemimize de büyük bir güncelleme getirdiği söylenebilir, bu değişim galaktik bilinci doğuracak sosyolojik psikolojik ve nörolojik olarak geçmiş bilinci taşıyan tüm canlılar ”an” kavramını şu anki boyutta deneyimleyebilecektir.
 Galaktik boyutta derin dünya düşünürleri ortaya çıkacak ve gezegenimizdeki herkes 3 boyutlu dünya bilincinden galaktik bilince geçiş yapacak.
2+0+2+3 (777) bu değişim insan bilincini geçmiş ve gelecek arasındaki bilinç-dışı tüm genetik aktarım ve varsayımlardan özgürleştirerek bu bilince kolaylıkla uyumlanmasını sağlayacaktır.
 Çağımızın biyolojik savaşı olan virüsler ve yansıma enerjisiyle insan bilincine atfedilen deneyler bundan sonraki yaşamlar boyunca evreni ve canlıları koruma amaçlı teknolojik gelişmeleri tetikleyecektir.
 Söz konusu kehanetler dünya boyutunda manipülatif olarak etkisini yitirecek ve galaktik bilinç tarafından etkisiz hale getirilecektir.
  Yeni dünya düzeninde sürdürülebilir nitelikte laboratuvarlarda yapılan bazı biyogenetik laboratuvar deneyleri sonucunda eşcinsel evlilikler artacak aynı zamanda evrimleşmiş teknoloji sanki online olarak internetten sipariş verir gibi göz renklerine kadar seçilebilen ütopik olarak nitelendirilen bebek arşivini oluşturmaya aynı zamanda kalıtsal ve genetik olarak aktarılan sendromları engelleyerek geleceğin mükemmeliyetçi tasarımını hizalamaya başlayacaktır.
Günümüzün bilimsel düşünürleri geleceğin bilimsel çözünürlükleri olacak.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !