featured

Aleyna Kalaycıoğlu’nun şikâyeti sonrası Canbay’a 4 yıl hapis istemi

0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aleyna Kalaycıoğlu, eski sevgilisi rapçi Vahap Canbay hakkında yaptığı şikâyet sonrası adli sürecin başlamasına neden oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Canbay hakkında “basit tehdit” ve “ısrarlı takip” suçlamalarıyla iddianame düzenledi.

4 yıla kadar hapis istemi

Hazırlanan iddianamede, şüpheli hakkında toplamda 4 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Suçlamalar kapsamında Canbay’ın, ilişki sürecinin ardından Kalaycıoğlu’na yönelik tehdit içerikli ifadeler kullandığı öne sürüldü.

İddianamede yer alan bilgilere göre Canbay’ın, “Seni müzik piyasasından silerim” ve “şarkılarına telif attırırım” gibi söylemlerde bulunduğu iddia edildi.

Ses kayıtları dosyada yer aldı

Soruşturma kapsamında dosyaya giren ses kayıtlarında, taraflar arasında geçen bazı konuşmaların da yer aldığı belirtildi. Kayıtlarda Canbay’ın duygusal ve gergin ifadeler kullandığı, bazı anlarda intihar imasında bulunduğu iddiaları da dosyaya yansıdı.

Olayların geçmişi

Dosyada ayrıca, Kubilay Kaan Kundakçı’nın yaşamını yitirdiği olayla ilgili soruşturma sürecine dair bazı detayların da yer aldığı aktarıldı. Canbay’ın olay günü bazı hareketlerinin soruşturma kapsamında değerlendirildiği ifade edildi.

Suçlamaları reddetti

Rapçi Vahap Canbay ise hakkında yöneltilen tüm suçlamaları kabul etmediğini belirtti. Dava süreci Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam edecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter