Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Alex de Souza sürprizi! Antrenörlük kariyeri başlıyor…

Alex de Souza sürprizi! Antrenörlük kariyeri başlıyor…
221 views
19 Mart 2021 - 12:11

Alex de Souza sürprizi! Antrenörlük kariyeri başlıyor…

 

Fenerbahçe tarihinin efsaneleri arasında yer alan Alex de Souza futbol hayatında yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.
Spor Arena Dış Haberler – Fenerbahçe’nin unutulmaz isimlerinden olan Alex de Souza, ülkesi Brezilya’da teknik direktörlük kariyerine ilk adımı atmak üzere.

Globo’da yer alan habere göre; Brezilya ekiplerinden Sao Paulo, Alex de Souza’yı U20 takımının başına geçirmek için girişimlere başladı. Anlaşmanın resmiyet kazanması halinde Brezilyalı yıldız, Nisan ayında Sao Paulo U20 takımının antrenörü olacak.

Şubat ayında görevine son verilen Orlando Ribeiro’nun yerine takımın başına geçecek olan Alex de Souza böylece teknik direktörlük kariyerine ülkesinde başlamış olacak.

Alex de Souza’nın yardımcılığın Brezilya Futsal Milli Takımı ile dünya şampiyonluğu yaşayan Paulo Cesar de Oliveira’nın yapması bekleniyor.

Alex de Souza sürprizi Antrenörlük kariyeri başlıyor...

SÜPER LİG DERKEN TERS KÖŞE

Süper Lig’de 3-2’lik İttifak Holding Konyaspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı görüşüp, anlaşarak yollarını ayıran Yeni Malatyaspor’da Alex de Souza ismi gündeme gelmişti.

Yeni Malatya Gazetesi’nde yer alan habere göre; yönetim ilk etapta Okan Buruk, Alex de Souve Tayfun Korkut ile görüşmüş ancak olumlu sonuç çıkmamıştı. Okan Buruk ve Alex de Souza’nın bu sezon takım çalıştırmayı düşünmedikleri için kendilerine iletilen teklifi kabul etmedikleri ifade edilmişti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !