1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. AKP’li Metiner’den Erdoğan’a “Gazze” tepkisi

AKP’li Metiner’den Erdoğan’a “Gazze” tepkisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
AKP eski milletvekili Mehmet Metiner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Riyad’daki İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Birliği Ortak Zirvesi’nden çıkan sonuç bildirisine şöyle tepki gösterdi:

”Gözüm ısrarla ambargo cümlelerini arıyor. Ama petrol veya doğalgaz ambargosuna dair bir ima dahi olmaz mı? Yok işte! Ekonomik ve siyasi ambargoya dair bir tek ibare yok. İsrail uçaklarına kendi hava sahalarının kapatıldığına dair bir tek cümle yok.

İsrail’e ABD’den taşınan askeri mühimmatın kendi semalarından geçişine asla izin verilmeyeceğine dair bir ibare yok. İsrail terör devletine açıkça destek çıkan ABD-Batı blokuna dair ne kayda değer bir hesaplaşma ne de yaptırım tehdidi… Yok işte! Hiçbiri yok!

Ama ABD-İsrail planı doğrultusunda HAMAS’ı Gazze’ye gömme kararlılığı, diğer bir tabirle, ihanetin daniskası var.”

 

AKP’li Metiner’den Erdoğan’a “Gazze” tepkisi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.