Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Adana Demirspor’dan Mario Balotelli paylaşımı!

Adana Demirspor’dan Mario Balotelli paylaşımı!
91 views
07 Temmuz 2021 - 16:36
Süper Lig’in yeni takımlarından Adana Demirspor, Mario Balotelli transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Deneyimli oyuncuyla bugün İstanbul’da görüşecek olan Adana Demirspor, transfer ateşini yakan bir paylaşımda bulundu

Adana Demirspor'dan Mario Balotelli paylaşımı!

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, transfer görüşmelerini sürdürdüğü Mario Balotelli hakkında taraftarını heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Başkan Murat Sancak’ın geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda kullandığı “Balotelli için deli diyorlar. Biz Adanalıyız biz de deliyiz kimse merak etmesin biz onu yönetiriz.” sözlerine göndermede bulunuldu.

Kulüp, meşhur İki Deli şarkısını ve söz konusu parçanın bilinen bir bölümü olan “İki Deli Bir Araya Gelmemeliydik!” kısmını paylaştı. Bu paylaşım, kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

 

BALOTELLI BUGÜN İSTANBUL’A GELDİ

Geçtiğimiz günlerde A Spor’a konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, taraftarlara İtalyan oyuncunun Çarşamba günü Türkiye’ye geleceği müjdesini vermişti.

Sancak, “Mario Balotelli ile yüzde 85 oranında anlaştık. Balotelli’den vazgeçmiştik. Kendisi kaptanımız üzerinden bize ulaştı. Gelmek istediğini ifade etti. Önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelecek.” ifadelerini kullanmıştı.

Mario Balotelli, Adana Demirspor’la transfer görüşmeleri yapmak için bugün İstanbul’a geldi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !