1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Hakan Bayrakçı seçimi değerlendirdi: Anketlerle bulduğumuz bir sonuçtu

Hakan Bayrakçı seçimi değerlendirdi: Anketlerle bulduğumuz bir sonuçtu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçlarını değerlendiren kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, “Ben çok şaşırmadım açıkçası. Çünkü anketlerle bulduğumuz bir sonuçtu” dedi.

14 Mayıs seçimlerinde yaptığı tahminle adından söz ettiren SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, CNN Türk’te Cumhurbaşkanlığı 2. tur Seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Hakan Bayrakçı şu ifadeleri kullandı:

“Ben çok şaşırmadım açıkçası. Çünkü anketlerle bulduğumuz bir sonuçtu. Sandıkların açılış ivmesine de baktığımızda 52 civarı biteceği belli olmuştu. Herhalde 52.1’le biter çünkü yurt dışı oyları da eklenecek. Biz 2 anket yayınlamıştık. Ondaki tam rakam 52.1’di. Türkiye rekoru oldu. Son ankette 53.4’tü. İkinci ankette 1.2’lik biraz sapma var. Bizler mesleki açıdan gerçekten tarafsızız. Kişisel görüşmelerimiz vardır tabii ki.”

Bu haber www.hurriyet.com.tr den alınmıştır.

Hakan Bayrakçı seçimi değerlendirdi: Anketlerle bulduğumuz bir sonuçtu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.