Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Simay Barlas ve Soner Korkmaz’ın aşk tatili

Simay Barlas ve Soner Korkmaz’ın aşk tatili
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
345 views
27 Haziran 2022 - 16:29

‘Aziz’ dizisinde Efnan karakteri ile çok iyi bir çıkış yakalayan Simay Barlas, basketbolcu sevgilisi Soner Korkmaz ile Bodrum’da tatil sezonunu açtı. Denize girerek eğlenceli anlar yaşayan ünlü çiftin, birbirlerine aşk dolu bakışları ise gözlerden kaçmadı.

Oyunculuk alanında 2014’ten beri aktif olan Simay Barlas, ‘Aziz’ dizisinde Efnan karakteri ile iyi bir çıkış yakaladı. Rol aldığı dizide makyaj yapmadan kamera karşısına geçen Barlas, ‘Re Touch Mag Dergisi’ne hakkında bilinmeyenleri anlattı.

“Bir kadın ne yaparsa güzel olur veya görünür?” sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu, “Güzelliğin fiziksel özelliklerle değil tavırla ilgili olduğunu düşünüyorum. İçten gelenin dışa yansıdığının ve iyi niyetin, güzel kalbin fiziksel özelliklerden daha değerli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Simay Barlas ve Soner Korkmazın aşk tatili

 

“DÜNYAM!”

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Soner Korkmaz ile yeni bir aşka yelken açan Simay Barlas, yeni yılı sevgilisiyle Paris’te karşıladı. Aşıklar, Paris’in en güzel caddesi olarak gösterilen Şanzelize Bulvarı’nda el ele objektif karşısına geçti. O anları da takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, gönderisine İtalyanca, “Benim dünyam…” notunu düştü.

Simay Barlas ve Soner Korkmazın aşk tatili

 

Oyuncu Simay Barlas, bir dönem İdris Nebi Taşkan, Ekin Mert Daymaz ve Onuralp Bitim gibi isimlerle aşk yaşamıştı.

“HİÇBİR ŞEY İÇİN PİŞMANLIK DUYMUYORUM”

Daha önce hakkında bilinmeyenlerini anlatan ünlü isim, geçmişte dönük pişmanlık yaşamadığını dile getirmişti. Barlas, “Hayatımda keşkeden çok ‘İyi ki’ var çünkü kötü bir şey yaşadığımda bile yaşadıklarımdan ders çıkartıp, ‘Böyle olması gerekiyormuş, iyi ki de böyle olmuş’ diyebilip, ayağa kalkmak daha iyi ve güçlü hissettiriyor” ifadelerini kullanmıştı.

Simay Barlas ve Soner Korkmazın aşk tatili

 

İBRAHİM TATLISES’TEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Öte yandan İbrahim Tatlıses de ‘Aziz’ hayranı çıkmıştı. Ünlü türkücü, başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan ve Fırat Tanış’ın rol aldığı diziyle ilgili duygularını dile getirmişti.

Simay Barlas ve Soner Korkmazın aşk tatili

 

Dizi ekibini yürekten alkışladığını dile getiren Tatlıses, ‘Efnan’ karakterine hayat veren Simay Barlas’a övgüler de yağdırmıştı.

“RİCAMDIR; DİĞER KADIN OYUNCULAR ÖRNEK ALSIN”

Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

Vay benim ‘Aziz’ kardeşim! Bitirdin beni be, bitirdin… Arkadaş, bütün diğer dizilerde oynayan kadın oyunculardan ricamdır; ‘Aziz’de oynayan ‘Efnan’ kızımı örnek alsınlar. Oralarıyla, buralarıyla oynamasınlar. Bakın yüzüne, neredeyse makyaj bile yok, tertemiz duru bir yüze sahip. İnşallah ‘Efnan’ kızım başkalarının lafına uymaz, estetik yaptırmaz. Böyle sade ve temiz kalır. Bütün ekibi yürekten tebrik ediyor ve alkışlıyorum.

AŞK DOLU BAKIŞLAR

Simay Barlas, önceki gün basketbolcu sevgilisi Soner Korkmaz ile birlikte Bodrum Yalıkavak’taki Miya Beach’te görüntülendi.
Sevgilisi Korkmaz’ın basketbol sezonunu bitirmesiyle birlikte soluğu Bodrum’da alan Barlas’ın keyfi bir hayli yerindeydi.

Simay Barlas ve Soner Korkmazın aşk tatili

 

Birlikte denize girerek eğlenceli anlar yaşayan ünlü çiftin, aşk dolu bakışları ise gözlerden kaçmadı.

Simay Barlas ve Soner Korkmazın aşk tatili

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !