Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Mehmet Ali Erbil: Ortalık çok tehlikeli!

Mehmet Ali Erbil: Ortalık çok tehlikeli!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
30 views
25 Nisan 2022 - 16:13

65 yaşındaki sanatçı Mehmet Ali Erbil, eski eşi Tuğba Coşkun ve oğlu Ali Sadi Erbil ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Erbil çıkışta basın mensuplarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Sağlığına kavuşan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam 2011 yılında boşandığı eski eşi Tuğba Coşkun ve oğlu Ali Sadi Erbil ile birlikte bir mekanda iftar yaptı.

Çıkışta basın mensuplarıyla sohbet eden Erbil, muhabirlerin, “Sizi çok sağlıklı gördük. Ailece iftar yaptınız sanırım.” sözlerinin üzerine şunları söyledi:

“Evet arkadaşlar. Ali Sadi ve annesi ile her ay olduğu gibi yine bir araya geldik. Hayırlı bayramlar herkese. Bayram gelmedi ama şimdiden kutluyorum. Nice bayramlara sağlıkla, sıhhatle… Oğlumla annesi ve amcası ile birlikte aylık rutin toplantımızı yapıyoruz. ‘Okul nasıl gidiyor, dersler nasıl gidiyor, ne gibi önlemler alabiliriz?’ bunlar konuşuyoruz. Her velinin yapması gereken bir şey. Başıboş bırakılmaması lazım asla, ortalık çok tehlikeli. Bir problem yok, olduğunda babası burada. Boyu da beni geçti.”

“SEDA BENİM CANIM”

“Mehmet Ali Bey, Seda Hanım (Sayan) evlilik arifesinde, yedinci kez evleniyor. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna Erbil, “O benim canım, her zaman güzel, her zaman genç” karşılığını verdi. Eski eşler, ayrı ayrı araçlara binerek, evlerinin yolunu tuttu. Ali Sadi Erbil’i evine annesi Tuğba Coşkun bıraktı.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !