1. Haberler
  2. Haberkonseyi
  3. Hatay’da evlat acısını yüreğine gömüp yardıma koştu!

Hatay’da evlat acısını yüreğine gömüp yardıma koştu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma ekipleri Hatay’da depremin ilk anından beri görevde. Bölgede yaraların sarılmasına yardımcı olanlardan biri de Jandarma Astsubay Özlem Özçelik. 7 yaşındaki kızı enkaz altında kalarak can veren Özçelik, evlat acısını depremzede çocuklara yardım ederek dindirmeye çalışıyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Doğukan Yıldırım’ın özel haberi.

“Kızım babaannesindeydi, burada aile apartmanı vardı. Bana dedi ki anne beni almaya ne zaman gelceksin pazartesi günü okulum var dedi. Ben de kızım pazar günü ben nöbetçiyim nöbetim bitince pazartesi sabah seni erkenden gelip alacağım dedim. Kendisi de yukarı da kalmamış gece 11’e kadar kuzenleriyle oynamış zemine inmiş babaannesinin yanına zemin kata çökünce enkazda kaldı”

 

Hatayda evlat acısını yüreğine gömüp yardıma koştu

 

Evladının acısını yüreğine gömdü. Hemen göreve koştu. Jandarma Astsubay Özlem Özçelik depremzedelere yardım eli uzatıyor.

KIZININ CANSIZ BEDENİNİ 4. GÜNDE ENKAZDAN ÇIKARDI

“Kızımın yanına gitmeye çalıştım ama dört bir tarafım enkaz binalarla doluydu. İnsanlar bir şekilde bizden yardım bekliyor, kıyamet gibiydi yani. Kaç parçaya bölüneceğimi bilemedim ama ilk başta aklıma gelen tabii ki kızım oldu. Dört gün boyunca çıkartmak için bekledik, çıkartamadık. 4. günün sonunda cenazesini alabildik. Yaşı küçük, hiçbir suçu günahı yoktu. Onun Allah’a emanet olduğunu, ondan başka da güvenebileceğim hiç kimsenin olmadığını bildiğim için kendimi öyle teselli ediyorum”

 

Hatayda evlat acısını yüreğine gömüp yardıma koştu

 

Deprem bölgesi nice kahramanlıklarla ve acı hikayelerle dolu. Jandarma Özlem Özçelik’in kızı da çöken binanın altında kaldı, hayatını kaybetti. Özçelik, evlat acısı yaşarken depremzedelere destek oluyor. Köy köy gezip yaraların sarılmasına yardım ediyor.

 

Hatayda evlat acısını yüreğine gömüp yardıma koştu

Bu haber www.hurriyet.com.tr den alınmıştır.

Hatay’da evlat acısını yüreğine gömüp yardıma koştu!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin