Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Elon Musk Twitter’ı satın aldı, Dogecoin ciddi değer kazandı

Elon Musk Twitter’ı satın aldı, Dogecoin ciddi değer kazandı
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
47 views
26 Nisan 2022 - 10:03

Milyarder iş adamı Elon Musk’ın Twitter’ı satın alacağı iddiasıyla gün içinde yükselişe geçen Dogecoin, dev satın almanın gerçekleşmesiyle ciddi değer kazanmaya başladı. Dogecoin, 22.15 itibarıyla yüzde 30’a yakın değer kazandı.

Milyarder iş adamı Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasına onay çıktı. Twitter Yönetimi, Musk’ın 44 milyar dolarlık teklifine onay verdi. Gün içinde iddiaların somutlaşmasıyla birlikte yükselişe geçen Dogecoin, 44 milyar dolarlık satın almayla yüzde30’a yakın değer kazandı

RESMİLEŞMESİ UÇURDU

Elon Musk’ın Twitter’a Hisse başına 54.20 Dolar teklifte bulunmuştu. Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla ilgili haberlerin gelmesinin kesinleşmesinin ardından Dogecoin, 22.15 sıralarında 0.17 dolardan işlem görüyor.

HAFTA SONU BULUŞTULAR

Elon Musk ve Twitter yönetimi satışa dair teklifi değerlendirmek için hafta sonu bir araya gelmişti. Masada bazı konuların bulunduğu ve zorlu olan maddeler nedeniyle anlaşmanın garanti olmadığı belirtiliyordu.

TWITTER’I ÇOK İYİ KULLANIYOR

İş insanı Elon Musk, Twitter üzerinden birçok paylaşımda bulunuyor. Kripto paralara olan merakını Twitter üzerinden de belli eden Musk, Dogecoin’e ilişkin manipülatif açıklamalarda da bulunuyor.

Musk’ın satın almasıyla birlikte Twitter’ın logosunun Dogecoin logosuna benzer bir hal alması da beklentiler içindeydi. Ayrıca Musk’ın tweetlere düzenleme yapılabileceğine dair değişikliği de gerçekleştirmesi bekleniyor.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !