Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Beşiktaş’ta Aboubakar isyanı! Futbolcular geri istiyor…

Beşiktaş’ta Aboubakar isyanı! Futbolcular geri istiyor…
31 views
05 Nisan 2022 - 10:42

Beşiktaş’ta Aboubakar isyanı! Futbolcular geri istiyor…

Son Dakika: Beşiktaşta Aboubakar isyanı Futbolcular geri istiyor...

Beşiktaş’ta Batshuayi’nin bitiricilik sorununa ek olarak Trabzon karşısında bir de penaltı kaçırması sonrası takımda isyan bayrağı açıldı. Rosier, maç sonu Aboubakar’ın fotoğrafını paylaşıp net şekilde talebini dile getirirken, Ghezzal’in de desteğini aldığı öğrenildi.

Beşiktaş’ın bu sezon hücum hattında yaşadığı üretkenlik sorununun ardından sık sık gündeme gelen Vincent Aboubakar’ın ismi, kulüpte artık yüksek sesle söylenmeye başlandı.

Önceki akşam Trabzonspor karşısında alınan 1-1’lik sonucun ardından Kara Kartal’ın tek golünü atan Valentin Rosier’in, Instagram hesabından Aboubakar’ın fotoğrafını paylaşması, net şekilde Kamerunlu golcünün takımda geri istendiği şeklinde yorumlandı.

Fanatik’in haberine göre; yönetimin talebi sonrasında bu paylaşımı kaldıran Rosier’e ek olarak bu sezon birçok gol pası değerlendirilemeyen Rachid Ghezzal’in de Aboubakar’ı geri istediği biliniyor.

29 maçta kalmıştı

Beşiktaş formasıyla geçen sezon 26 maça çıkıp 15 gol ve 5 asisitle oynayan Aboubakar, şampiyonluğun en önemli mimarı olmuştu. Kontratındaki, ‘30 maç oynarsa sözleşmesi 1.5 milyon Euro maaşla otomatik olarak uzar’ maddesi sebebiyle son haftalarda sakatlığını bahane ederek lig ve kupayla toplamda 29 maçta kalan Aboubakar, yıllık 3.5 milyon Euro’luk maaş talebi kabul edilmeyince lig bitiminde Al Nassr’a Transfer olmuştu. Aboubakar’ın bu sezon Arap temsilcisinde 21 maçta 9 gol ve 4 asisti var.

Vincent Aboubakar, geçen sezon Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşıması sonrasında Al Nassr’ın yolunu tutmuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !