Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Ahmet Balaban& Nurbala Akıncı çok çok mutlu

Ahmet Balaban& Nurbala Akıncı çok çok mutlu
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
719 views
27 Haziran 2022 - 18:00

Avcılar’ın en mutlu çifti

Avcılar Belediye Başkan Yardımcımız Ender TC Ender Balaban’ın oğlu Ahmet Balaban güzeller güzeli Nurbala Akıncı ile dünya evine girdi. Avcılar Balaban Kır bahçesinde yapılan düğünde çiftin nikahını Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli kıydı. Gelin ve damadın nikah şahitliğini ünlü spiker Gülgün Feyman CHP İstanbul milletvekilleri Zeynel Emre ile Özgür Karabat Avcılar Kaymakamı Kemal İnan bey, Avcılar Belediye Başkan yardımcısı Bülent Zeren yaptı.

Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli her zaman başkalarının nikahını kıyan Ender Balaban’a kendi oğlunun nikahını kıyarken heyecanlımısınız? diye sordu. Balaban ise çok heyecanlı olduğunu soğuk terler döktüğünü ifade etti. Kır bahçesindeki düğün hem konuklarıyla hemde organizasyon olarak oldukça mükemmeldi. Düğüne seçkin davetli topluluğu katıldı.

 

Avcılar Belediye Başkan yardımcılarımız Tuna Yüksel Özcan Zeynel Suna Ali Rıza Ali Rıza Değirmenci Kimet Batmaz Celal Emre Soydan Alkan İYİ parti ilçe başkanı Serkan Yalım yöneticiler Oda başkanı Kemal Türk CHP ve AKP Belediye Meclis üyeleri Sadık Sadik Pehlivan Tuncay Gündüz Murat Tercan eski meclis üyesi Özkan Alıntaş Mehme Yılmaz Avcılar eski emniyet müdürü ibrahim Bıçakçı Avcılar emniyet müdürü Murat Çakır Gazeteci Yaşar Çakmak iş adamları ve birbirinden kıymetli davetliler katıldı. Gelin ve damadın düğündeki dansları büyük alkış aldı. Oldukça kıpır kıpır ve sevecen güleryüzle ve birbirine yakışan bir çift olan Nurbala Akıncı ve Ahmet Balaban’a ömür boyu mutluluklar dileriz.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !