Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

3 Milyonluk Mücevherleri Gündem Yarattı

3 Milyonluk Mücevherleri Gündem Yarattı
88 views
31 Temmuz 2021 - 10:37

Evlendikten sonra ABD’ye yerleşen ve her yaz olduğu gibi bu yıl da tatil için Bodrum’daki evine gelen sosyetik isim Süreyya Yalçın, üzerinde servet taşıdığı fotoğraflarla gündeme geldi.

Amerika’daki gösterişli hayatıyla bilinen Süreyya Yalçın, geçtiğimiz hafta eşi Ozan Baran’la birlikte soluğu Bodrum’da almıştı. 46 bavulla Bodrum’a ayak basan sosyetik güzelin bagaj işlemleri 2 saat sürmüştü.

Her sene geldiği Bodrum’da lüks yaşantısıyla manşet olan Yalçın, önceki akşam eğlenmek için Yalıkavak’taki Park Şamdan G Beyond isimli mekandaydı.

3 MİLYONLUK ŞOV
Saklambaç’ın haberine göre; verdiği kilolarla ve yüzündeki büyük değişimle dikkat çeken Yalçın’ın, kollarındaki mücevherler, görenlerin gözlerini kamaştırdı. Taktığı 39 bin euro ve 49 bin euro’luk iki Bvlgari bilekliğin yanına 27 bin 800 euro’luk ve 4 bin euro’luk Van Cleef & Arpels bileklikleri de ekleyen Yalçın tek kolundaki mücevherlerin değeri yaklaşık 1 milyon 170 bin liraydı.

Öbür koluna da 100 bin dolara pırlantalarla kaplattığı iddia edilen Apple Watch akıllı saatini takan Yalçın’ın diğer takılarıyla birlikte üzerinde 3 milyon taşıdığı tahmin edildi.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !