Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Son dakika… Rezalet patladı! Dakikalarca sürdü, resmen deliye döndü…

Son dakika… Rezalet patladı! Dakikalarca sürdü, resmen deliye döndü…
258 views
12 Şubat 2021 - 10:39

Son dakika… Rezalet patladı! Dakikalarca sürdü, resmen deliye döndü…

 

Uçakta kendi halinde yolculuk yapan Antuena yaşanacaklardan habersiz bir şekilde seyahatine devam ederken, o sırada sıra dışı bir şey fark etti ve bunun üstüne deyim yerindeyse sinirden küplere bindi. Avustralya’da yaşanan olay tüm ülkeyi kızdırırken Antuena vakit kaybetmeden olayı sosyal medyaya taşıdı.

 

Son dönemde uçaklarda yaşanan rezaletlerin ardı arkası kesilmiyor. Utanç verici olaylar zincirinin sonuncusu Avsutralya’da patlak verdi.

 

Avustralya’nın Melbourne kentinden Anueta Madison-Vanderbuilt, Gold Coast’a (Altın Sahil) giden bir uçakta çektiği ve ülkeyi ayağa kaldıran video görüntülerini paylaştı.

Görüntülede adam yaptığı çekimi silmeden önce kendisiyle cesurca ve çekinmeden yüzleştiği görülüyor.Madison-Vanderbuilt, TikTok videosunu şu mesajla yayınladı: “Bir uçuştaki bu sürüngen beni 10 dakika boyunca gizlice kaydediyordu ve onu yakaladım.”

Video görüntülerinde Anueta’nın adama, “Afedersiniz, bunu silmek için size bir şans vereceğim ya da uçaktan indiğimizde polise haber vereceğim

“Silindi mi? Şimdi ‘silinenler’ klasörüne git, bu videoyu seç ve sil. Bana da göster silerken” dediği duyuluyor.

 

Adam tam olarak kendisine söylenenleri yaptıktan sonra Anueta “Sen tam bir pisliksin, umarım bunu biliyorsundur” diyor.Adam ise bunun üstüne daha sonra “10 saniyeydi” diyerek itiraz ediyor.

Anueta’nın uçaktan inmesine, kendisinin yanında oldukları ve destek verdikleri için teşekkür ettiği Queensland Polisiyardım etti.

Ancak, kendisine saldırmadığı veya onu özel bir yerde filme çekmediği için polislerin adamı tutuklayıp suçlayamayacağını iddia etti.

Daha sonra olayı Instagram’a taşıdı ve şöyle yazdı: “UÇAKTAKİ UCUBE!”Eğer sen de bu adamın yaptığı şeyin o kadar kötü olmadığını düşünüyorsan, sorunun bir parçasısın!

“Ayrıca birisinin sizi gizlice filme çekmesiyle, birisinin internette ne yayınlayacağını seçmesi arasında BÜYÜK bir fark var!”

Uçak iniş yaptıktan sonra yolculara koltuklarında kalmaları söylendi.Anueta daha sonra ayağa kalktı ve çevredeki koltuklara sordu: “Aranızda bir yabancının sizi rızanız olmadan çekmesini dert etmeyecek var mı?”

Bir hava görevlisi, Avustralya federal polisinin yolda olduğunu ve bu noktada diğer yolcuların ayrıldığını söyledi.

Anueta’nın iddiasına göre personel kendisine videoyu silmesini söyledi ancak talimatı görmezden geldi.

Anueta şöyle devam etti: “Tanıdığınız biri yanlış bir şey yaptığını kabul ederse, sesinizi çıkartın. Ona pisliğin teki olduğunu söyleyin.

“(Hiçbir şey söylememek) bu davranışları destekler ve devam ettirir. Bunun uygun olduğunu düşünürlerse, daha da ileri gideceklerdir.

“Ya bunu küçük kızlara, kız kardeşine, teyzene, annene, kızına yapacak olsa?”

Anueta, olay sırasında hiçbir erkeğin yardım teklif etmediğini, ancak uçuştaki birkaç kadının onu rahatlattığını söyledi.

 

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !