Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Serenay Sarıkaya Maldivler tatilinde

Serenay Sarıkaya Maldivler tatilinde
105 views
18 Şubat 2021 - 7:02

Serenay Sarıkaya Maldivler tatilinde

 

 

 

Oyuncu Serenay Sarıkaya, “Bergen” filminin çekimleri pandemi nedeniyle ertelenince soluğu Maldivler’de aldı.

İstanbul’da soğuk ve kar yağışının etkili olduğu günlerde ünlü oyuncu, Güney Asya ülkesinde güzel havanın tadını çıkardı. Sarıkaya, üstsüz bir şekilde havluyla bedenini örttüğü fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Oyuncunun konakladığı Waldorf Astoria Maldives’nin gecelik oda fiyatı ise minimum 30 bin TL’den başlıyor.

 

Serenay Sarıkaya Maldivler tatilinde

Maldiv Adaları Nerede?
Maldivler, Hindistan’ın güneyinde ve Sri Lanka’nın yaklaşık 750 kilometre güneybatısında yer alır. Yerleşim bulunan 305 adadan 200’inde Maldivliler yaşamakta, 105 ada ise “otel ada” şeklinde kullanılmaktadır. Maldivler, resmi adıyla Maldiv Cumhuriyeti, Hint Okyanusu’nda 1.196 adadan oluşan bir devlettir. Maldivler turu için ulaşım uçakla, direkt ya da aktarmalı olarak sağlanmaktadır. Türk Havayolları’nın direk Maldivler’e olan seferleri ile 8 saatte ulaşılabiliyor. Qatar ve Emirates Havayolları az beklemeli Doha ve Dubai aktarmalı olarak her gün uçuş düzenliyor. 

Serenay Sarıkaya Maldivler tatilinde

En son dijital bir platformda yayınlanan Fi dizisinde rol alan Sarıkaya, uzun zamandır ekranlardan uzak. Yeni sezonda ekranlara dönmek isteyen güzel oyuncu gelen senaryoları değerlendiriyor.DİZİLERE ARA VERDİ MÜZİKALDE SAHNE ALDI!

Her fırsatta farklı işlerde yer almak istediğini belirten Sarıkaya, Alice Müzikali’yle dikkatleri üzerine çekmişti. Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip “Alice Harikalar Diyarında”, Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak sahnedeki yerini aldı. “ALICE” adı ile izleyicisiyle buluşan müzikalde Serenay Sarıkaya “Alice” olarak izleyicisinin karşına çıktı. Ezgi Mola “Kraliçe”, Enis Arıkan “Tavşan”, Şükrü Özyıldız “Şapkacı”, İbrahim Selim “Kral”, Merve Dizdar ise “Kedi” rolü ile dikkat çekti.

 

Serenay Sarıkaya Maldivler tatilinde

Alice rolüyle sahne alan Serenay Sarıkaya izleyiciden tam not aldı. Ünlü oyuncu sahne ve dizi oyunculuğu arasındaki farkı sosyal medya hesabından şu sözlerle anlatmıştı;Bunu buraya koymak istedim çünkü hatırlamak istedim. İçinde olduğum bu yeni dünyanın bana yaşattığı her şey, iyi veya kötü her tecrübe çok kıymetli benim için. Son üç oyundur serumlarla ayakta zor duruyorum. Bazen kaldırabileceğimden daha fazla stres ve gerginlik taşıyorum. Kolay değil yıllardır içinde bulunduğum televizyon, sinema oyunculuğundan çok farklı bir şey bu sahne.

Alıştığımın çok dışında bir tempo. Sahnenin başka kuralları var. Bir gün bir kalkıyorum sesim tamamen gitmiş mesela. “Ben bugün çok hastayım, gelemeyeceğim” diyemiyorsun. “Hasta nasıl olabilirsin ya? Nasıl dikkat etmezsin kendine! İlk defa çıktığın nasıl belli işte!” diye kızıyorsun bir de üstelik. Sahneye çıkmamak korkutmaya başlıyor seni. (Bir de tiz notalara çıkamamak) Kendini daha çok dinlemeye, kendine daha iyi bakmaya başlıyorsun…

Hayatımda ilk defa bu kadar zorlanıyorum ama garip bir keyifte var işin içinde… Adrenalin… Her meslek zor elbette ama sahneye çıkmak, her seferinde yeni, organik, canlı bir performans ortaya koymak ne zormuş arkadaş… Bilmezdim bir gün bu kadar severek yapacağımı… Tüm sahneye gönül vermiş ustalara, arkadaşlarıma selam olsun… O “sahne tozu” damarlarıma girdi bir kere…

 

Serenay Sarıkaya Maldivler tatilinde

HAYATINDA KİMSE YOK!
Serenay, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Cem Yılmaz’ın sosyal medyada paylaştığı görüntüleri beğendikten sonra gündem gelen ‘barışma’ iddialarının gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

Cem Yılmaz ile görüşmediklerini ancak küs olmadıklarını ifade eden oyuncu, “Yok, kendisi de söyledi zaten. Çok normal, artık bir like’tan buraya gelmesin mevzu. Çok normal şeyler bunlar. Yetişkin insanlarız, yani görüşmüyoruz ama tabii ki küs değiliz. Normal böyle şeyleri büyütmeyelim lütfen” şeklinde konuşmuştu.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !