Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Can Çelebi hakkında ikinci şiddet suçlaması!

Can Çelebi hakkında ikinci şiddet suçlaması!
37 views
05 Mart 2021 - 7:32

Can Çelebi hakkında ikinci şiddet suçlaması!

Ivana Sert’le birlikteyken, ünlü modacıyı tartakladığı yönünde hakkında haberler çıkan rallici Can Çelebi’den, bu defa yeni sevgilisi Kübra Senemay Kılıçoğlu, ikinci kez korunma talebinde bulundu.

 

Can Çelebi, üç yıl aşk yaşadığı eski sevgilisi Ivana Sert’i tartakladığı iddiasının ardından, yeni sevgilisi Senemay Kılıçoğlu’nu darbettiği iddiasıyla gündemde.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne ve savcılığa sunulan dilekçedeki iddialara göre, Kübra Senemay Kılıçoğlu ile Can Çelebi arasında araçları seyir halindeyken tartışma çıktı. Can Çelebi, aracını alkollüyken çok hızlı sürerek Kılıçoğlu’nu korkuttu. Çelebi’ye eşyalarını alıp evden gideceğini söyleyen Kübra Senemay Kılıçoğlu şiddete maruz kaldı.

BAK SENİ ÖLDÜRÜRÜM

“BAK SENİ ÖLDÜRÜRÜM”

Kübra Senemay Kılıçoğlu ifadesinde, “Can Çelebi, eve girdiğim gibi boynumu çıplak elleriyle sıktırarak, ‘Bak seni öldürürüm, hiçbir eşyanı bu evden çıkaramazsın’ diyerek tehdit etti ve beni itekleyerek duvarın olduğu bölüme düşürdü. Sağ kulağıma vurdu. Yere düştüm. Beni bileklerimden tutarak eve sürükledi ve kapıyı üzerime kapattı. Kapıyı açmayı başardım. Bir süre sonra polis ekipleri geldi” dedi.

Taraflar birbirlerinden karşılıklı şikâyetçi olunca savcılık soruşturma başlattı. Kılıçoğlu, şikâyetin ardından bir de Can Çelebi hakkında korunma talep etti. Talebi kabul eden mahkeme, Çelebi’nin bir ay süreyle Kılıçoğlu’na yaklaşmamasına karar verdi.

TEDBİR SÜRESİNİN UZATILMASINI İSTEDİ

TEDBİR SÜRESİNİN UZATILMASINI İSTEDİ

Bir ayın dolmasının ardından Kılıçoğlu tedbir süresinin uzatılmasını talep etti. Ancak mahkeme bunu gerektirecek yeni bir vaka olmadığı için Kılıçoğlu’nun talebini reddetti.

 

Can Çelebi, Ivana Sert ile 2015 yılında aşk yaşamaya başlamış, çiftin ilişkisi 3 yıl sürmüştü. Şiddet iddialarının ardından ayrılığı duyuran ünlü modacı, “Aşk bitti, arkadaş olduk. İkimize de mutluluklar diliyorum” açıklamasında bulunmuştu.

BERRAKTAN CAN AÇIKLAMASI

BERRAK’TAN CAN AÇIKLAMASI

Oyuncu Berrak Tüzünataç, 2019 yılında “Ivana Sert’in eski sevgilisi Can Çelebi ile birlikte olduğunuz doğru mu?” şeklindeki soruya yanıt vermişti.

 

36 yaşındaki güzel, “Yok, doğru değil. Can benim çok eskiden beri tanıdığım arkadaşım. Hatta kız arkadaşı var. Hiç öyle durumumuz olmadı” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !