Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Aslı Enver’den ‘Murat Boz’ açıklaması

Aslı Enver’den ‘Murat Boz’ açıklaması
150 views
04 Mart 2021 - 7:15

Aslı Enver’den ‘Murat Boz’ açıklaması

 

Aslı Enver, geçtiğimiz ay Instagram’da dolaştığı esnada yanlışlıkla Murat Boz’un bir fan hesabını takip etmişti. Enver, Boz’un fan hesabını takip ettiğini anlayınca takibi bırakmıştı. İki gün önce de paylaşımlarıyla kafa karıştıran eski aşıklardan Aslı Enver, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

‘Kardeşim Benim’ filminde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi 2019’un Ekim ayında sonlanmıştı. Enver ve Boz ayrılıklarından sonra, sosyal medyadaki hareketleriyle sık sık gündeme geliyor.

Boz, geçtiğimiz yıl Aslı Enver ile çekilen karesini Instagram profilinin arşivden çıkartarak yayınlamış ve “Barıştılar mı?” sorusunu akıllara getirmişti.

Geçtiğimiz ay da Aslı Enver, şaşırtan bir harekette bulundu. Enver, Boz’un fan hesabını takip etti. Bunu fark eden Instagram kullanıcıları hemen ekran görüntüsü aldı.

Ünlü oyuncunun bu davranışı ‘Aslı, Murat’ı stalklıyor’ yorumlarının yapılmasına neden oldu. Enver kısa bir süre sonra da hesabı takip etmeyi bıraktı.

DAKİKALAR İÇERİSİNDE AYNI EMOJİ

DAKİKALAR İÇERİSİNDE AYNI EMOJİ!

Enver ve Boz iki gün önce de aynı dakikalar içerisinde Instagram’dan fotoğraf paylaştı. Enver, paylaşımına beyaz kalp emojisi koydu. Boz ise siyah-beyaz kalp emojisi koydu. Eski aşıkların bu paylaşımları yine “Barıştılar mı?” sorusunu gündeme getirdi.

ASLI ENVERDEN AÇIKLAMA

ASLI ENVER’DEN AÇIKLAMA

Yaşananlardan sonra Aslı Enver’den açıklama geldi. Ünlü oyuncu, “Yalnızım, bir süre daha da öyle kalmayı düşünüyorum. Böyle çok mutluyum.” dedi.

Ünlü şarkıcının evliliğe yanaşmaması sebebiyle Aslı Enver’in ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti.

İkilinin hayatında bir süredir kimse bulunmuyor. Ayrılığa üzülen Aslı Enver ve Murat Boz’un hayranları, “Birbirinize bir şans daha verin” çağrısı yapıyor.

 

 

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !